Contact

Natuurlijk is een ieder die eerst vrijblijvend een kijkje wil komen nemen in de spelkamer of vragen heeft altijd van harte welkom!

Praktijk voor Speltherapie Ravenstein
Mariëtte van Griensven
Adres:
Maasdijk 42
5371 AA Ravenstein
Telefoonnummer:
06-20468804
E-mail:
info@speltherapieravenstein.nl
KvK. nummer:
17256940
Aangesloten bij:
FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen) - lidmaatschapsnummer: 108726

NVVS (Nederlandse Vereniging Voor Speltherapie) - registratienummer: B-13060

RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) - licentienummer: 209122R

NIBIG (het Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg)
- registratienummer: 526787


Website:
www.speltherapieravenstein.nl

           

De praktijk is op alle werkdagen (behalve op maandag) telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Wanneer de telefoon niet beantwoord wordt kan een boodschap ingesproken worden op de voicemail. Het streven is om dan nog diezelfde dag terug te bellen. Ook kunt u een boodschap/vraag sturen via de e-mail, ook hierbij is het streven deze zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
De praktijk ligt dicht bij de A50 en is dus goed en snel bereikbaar. Parkeren kan gratis op het terrein van De Heus Voeders, deze ligt recht tegenover de praktijkingang. Ook stopt er ieder half uur een trein in Ravenstein.

Ravenstein heeft veel te bieden om de wekelijkse wachttijd voor ouders op een aangename manier door te brengen: een grote supermarkt, een historisch binnenstadje, een bibliotheek,een grote modezaak, een dijk waar het heerlijk wandelen is, een parkje en dit alles op steenworp afstand van de praktijk. www.toerismeravenstein.nl

Graag tot ziens!
Mariëtte van Griensven